Blog

WordPress voorbeelden

wordpress website voorbeelden

Op zoek naar een WordPress website voorbeeld ter inspiratie of om te zien wat voor website je met WordPress kan maken? Ik heb verschillende inspirerende WordPress websites in verschillende categorieën voor je opgezocht zodat je een idee krijgt wat voor soort websites je allemaal met WordPress kan maken. Lees snel verder om de verschillende inspirerende WordPress voorbeelden te bekijken.

Lees artikelWordPress voorbeelden

Beste WordPress cache plugin

beste wordpress cache plugins

De snelheid van een WordPress website is belangrijk om je bezoekers een goede gebruikerservaring te geven en voor Google. De basis voor een snelle website is goede webhosting en een goed gecodeerde website. Maar er valt op verschillende manieren nog extra snelheid te behalen door gebruik te maken van een cache plugin. In dit artikel vind je een overzicht van de beste WordPress cache plugins.

Lees artikelBeste WordPress cache plugin

Gratis tools om je website snelheid te testen

trage mobiele website

Website snelheid wordt steeds belangrijker voor je bezoekers en daarom hecht Google er ook veel waarde aan. De website snelheid is steeds belangrijker omdat meer website bezoekers gebruik maken van mobiel internet en dit is vaak langzamer dan gewoon internet. Maar hoe kom je er achter hoe snel jouw website nu is? Gelukkig zijn er diverse gratis online tools om de snelheid van je website te testen. Lees in dit artikel welke je kan gebruiken.

Lees artikelGratis tools om je website snelheid te testen

On page SEO handleiding

on page seo

Met on page SEO optimaliseren we de verschillende onderdelen op de website om daarmee zo hoog mogelijk in Google te scoren. On page SEO is het gedeelte waar je de meeste invloed op hebt. In deze handleiding vind je de punten op je website die je moet optimaliseren om zo beter in Google te scoren.

Lees artikelOn page SEO handleiding