Blog

De beste WordPress chat plugins

wordpress live chat plugin

Wil je graag een live chat functie op je WordPress website? Goed idee! Met een live chat functie op je website kun je makkelijk in contact komen met de bezoekers op je website. In dit artikel vind je de beste gratis WordPress chat plugins.

Lees artikel

Stappenplan om een WordPress website te verhuizen

wordpress website verhuizen

Wil je een WordPress website verhuizen naar een andere server bijvoorbeeld omdat je een andere provider neemt? Een WordPress website is niet heel erg moeilijk en kan op verschillende manieren. Met het stappenplan in dit artikel moet het jou ook lukken om je WordPress website te verhuizen.

Lees artikel

WordPress website in meerdere talen

meertalige website

Een WordPress website moet je na de installatie op een voorkeurstaal instellen. Als je ook bezoekers wil aantrekken die een andere taal spreken en lezen dan kun je je WordPress in meerdere talen aanbieden. Zo kun je één website in verschillende talen tonen.

Lees artikel

De SEO voordelen van bloggen

seo voordelen bloggen

Wil je hoger in Google komen met je website? Dan is bloggen een goede, makkelijke en goedkope manier om dit te bereiken. Lees hier in dit artikel de SEO voordelen van bloggen

Lees artikel

Blog schrijven moeilijk? Niet met deze 9 tips

blog schrijven

Wil je gaan bloggen maar vind je een blog schrijven moeilijk? Begrijpelijk, in het begin kan het inderdaad lastig zijn om een goed artikel te schrijven. Maar ook hier geldt: oefening baart kunt. In dit artikel vind je alvast  9 tips die jou op weg helpen om een goed blog te schrijven.

Lees artikel