Bloggen

Home » Bloggen

De SEO voordelen van bloggen

seo voordelen bloggen

Wil je hoger in Google komen met je website? Dan is bloggen een goede, makkelijke en goedkope manier om dit te bereiken. Lees hier in dit artikel de SEO voordelen van bloggen

Lees artikel

Blog schrijven moeilijk? Niet met deze 9 tips

blog schrijven

Wil je gaan bloggen maar vind je een blog schrijven moeilijk? Begrijpelijk, in het begin kan het inderdaad lastig zijn om een goed artikel te schrijven. Maar ook hier geldt: oefening baart kunt. In dit artikel vind je alvast  9 tips die jou op weg helpen om een goed blog te schrijven.

Lees artikel

Hoe lang moet een blog zijn?

blog lengte

Hoe lang moet een blog zijn? Een veelgestelde vraag en er zijn veel verschillende verhalen op het internet over te vinden. De één zegt minimaal 300 woorden, een ander 500 woorden en weer ergens anders kun je lezen dat je monsterblogs van tenminste 2000 woorden moet schrijven. Maar wat is nu de waarheid? Het grappige is dat eigenlijk geen van de antwoorden fout is.

Lees artikel

9 tips om geld met een reis blog te verdienen

resi blog

Houd je van reizen? Dan kan het maken van een reis blog een mooie manier zijn om overal waar internet is geld te verdienen met je blog en daarmee je kosten voor levensonderhoud te betalen. Geld verdienen met een reis blog kan op verschillende manieren.

Lees artikel

De 7 beste blog niches om geld te verdienen

blog niches om geld te verdienen

Als je wil beginnen met een blog dan is het meest gehoorde advies om een onderwerp te kiezen waar je gepassioneerd over bent. Dit is zeker een goed advies maar het hoeft niet automatisch te betekenen dat het veel bezoekers en uiteindelijk geld op gaat leveren. Er zijn onderwerpen voor je blog waar veel mensen in geïnteresseerd zijn en waar dus geld in te verdienen is. In dit artikel vind je de 7 beste niches om geld te verdienen.

Lees artikel