Kennisbank

Home » Kennisbank

Nofollow aan externe links toevoegen

externe link nofollow

Wil je een externe link op je WordPress website nofollow maken? Met een klein handigheidje is mogelijk om een individuele link nofollow te maken. In dit artikel lees je hoe je al je links naar andere websites op een eenvoudige manier nofollow maakt.

Lees artikel

Wat is content marketing?

content marketing

Traditionele vormen van marketing werken steeds minder goed en daarom worden er steeds meer andere vormen bedacht om een succesvol bedrijf op te zetten. Eén van die vormen is content marketing. Met deze vorm van marketing kun je heel goed bezoekers aantrekken en deze uiteindelijk in klanten omzetten.

Lees artikel

WordPress sitediagnose

wordpress sitediagnose

Sinds versie 5.1 van WordPress is er een nieuwe functie aan de standaard functionaliteit van WordPress toegevoegd: de WordPress sitediagnose. Met de sitediagnose wordt je website op diverse punten geanalyseerd en krijg je inzicht van wat er goed is en wat er verbeterd kan worden. Handige functie of niet?

Lees artikel

Website bouwen voor dummies

website maken voor dummies

Een website maken voor dummies. Is het maken van een website moeilijk? Wat komt er allemaal bij kijken om een website te bouwen? Vragen die veel beginners zullen hebben en waar in dit artikel antwoord op gegeven wordt.

Lees artikel

Handleiding WordPress installeren

wordpress installeren

Wil je WordPress installeren? Dat klinkt voor veel mensen als iets heel ingewikkelds maar in de praktijk valt dat heel erg mee. In dit artikel laat ik je zien hoe je WordPress op verschillende manieren installeert en welke jij het beste kan gebruiken.

Lees artikel

Waar kan je een WordPress thema kopen?

wordpress thema kopen

Waar kan je een WordPress thema kopen? Een vraag die veel beginnende WordPress website eigenaren hebben. Er zijn verschillende websites waar je een WordPress thema kan kopen. In dit artikel vind je een lijst met de beste websites waar je een WordPress thema kan kopen.

Lees artikel