SEO

Home » SEO

On page SEO handleiding

on page seo

Met on page SEO optimaliseren we de verschillende onderdelen op de website om daarmee zo hoog mogelijk in Google te scoren. On page SEO is het gedeelte waar je de meeste invloed op hebt. In deze handleiding vind je de punten op je website die je moet optimaliseren om zo beter in Google te scoren.

Lees artikel

De ultieme meta tag description

De meta tag description wordt door de zoekmachines onder de titel van de pagina in de zoekresultaten getoond. Ook wordt de meta tag description gebruikt als je een pagina deelt op social media. En hoewel de meta tag description niet direct invloed heeft op de ranking van een pagina in de zoekresultaten, loont het toch om deze te optimaliseren. Lees de tips om een ultieme meta tag description te schrijven.

Lees artikel

SEO voor beginners

seo voor beginners

SEO staat voor Search Engine Optimization of te wel zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. Met SEO probeer je en webpagina en uiteindelijk je website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van een zoekmachine te krijgen. Je kiest hier zoekwoorden voor die belangrijk voor jouw website zijn. Als je met SEO wilt beginnen zul je merken dat er veel termen en andere zaken op je af zullen komen. In dit artikel kun je als beginner meer over SEO te weten komen.

Lees artikel

Zo schrijf je de perfecte pagina titel

seo pagina titel

De pagina titel is een zeer belangrijk on page SEO element. Het beschrijft jouw pagina en wordt getoond in de zoekresultaten van Google. Zoekmachines zoals Google weten door de pagina titel waar een pagina over gaat en dit helpt om te bepalen welke positie een pagina in de zoekresultaten krijgt. Maar waar moet je op letten als je een goede pagina titel wil schrijven? Lees daarvoor dit artikel, hier lees je de tips om een perfecte pagina titel te schrijven.

Lees artikel

De 7 don’ts van SEO

seo fouten

SEO is de manier om je website hoger in Google te krijgen. Maar er zijn technieken die Google niet goedkeurt en deze moet je dus absoluut niet gebruiken. Het gebruiken van deze technieken kan er voor zorgen dat je website een straf krijgt en daardoor juist lager in Google komt. In dit artikel een overzicht van de don’ts van SEO.

Lees artikel