SEO

Home » SEO

Wat is content marketing?

content marketing

Traditionele vormen van marketing werken steeds minder goed en daarom worden er steeds meer andere vormen bedacht om een succesvol bedrijf op te zetten. Eén van die vormen is content marketing. Met deze vorm van marketing kun je heel goed bezoekers aantrekken en deze uiteindelijk in klanten omzetten.

Lees artikelWat is content marketing?

Wat is een PBN?

private blog network

PBN staat voor Private Blog Network. Een PBN is een verzameling van websites welke gebruikt worden om links naar één website te plaatsen en zo autoriteit naar deze website door te geven. Het doel is om die ene website hoger in Google en andere zoekmachines te laten komen. Het is een black hat SEO manier die vroeger goed werkte maar tegenwoordig keihard afgestraft wordt door Google en daarom dus tegen alle kosten vermeden moet worden.

Lees artikelWat is een PBN?

Wat is domain authority?

domain authority

De domain authority, afgekort DA, geeft precies aan wat de naam al zegt: het geeft de autoriteit van een domein aan. Domain authority is door Moz, een grote speler op de SEO markt, in het leven geroepen. Naast de domain authority welke voor het hele domein geldt, heeft Moz ook een page authority. Deze geldt voor individuele pagina’s.

Lees artikelWat is domain authority?