Tips

Home » Tips

Backlinks checker

backlinks checker

Een backlink is een link van een andere website naar jouw website. En zoals je waarschijnlijk wel weet zijn links naar je website één van de belangrijkste indicatoren voor zoekmachines om te bepalen hoe hoog een website in de zoekresultaten terug te vinden is. Het is wel belangrijk dat de links van goede kwaliteitswebsites komen en dat de links relevant zijn. Er zijn verschillende backlink checkers die je kunt gebruiken om te zien welke links er naar jouw website verwijzen.

Lees artikel

6 Plugins om je WordPress admin te verbeteren

6 plugins om je wordpress admin te verbeteren

Standaard is de WordPress admin vrij compleet. Toch kan het voorkomen dat je je admin iets beter wil maken of dat je functionaliteit mist. Daarvoor zijn er enkele goede plugins die je gratis kunt downloaden zodat je nog meer uit de admin van WordPress kunt halen.

Lees artikel

Website onderhoud

website onderhoud

Net zoals als een auto en zoveel andere dingen website onderhoud nodig. Na verloop van tijd gaan bepaalde dingen niet meer helemaal lekker en om dat te voorkomen moet je het nodige preventieve onderhoud plegen.

Lees artikel

Hoe plaats je de Google Analytics code op je website?

google analytics image

Google Analytics is een gratis dienst van Google waarmee je de statistieken van je website bij kunt houden. Het toevoegen van Google Analytics is vrij eenvoudig om zelf te doen, simpelweg een code aan je website toevoegen. De verschillende manieren om de code toe te voegen staan in dit artikel beschreven.

Lees artikel