WordPress

Home » WordPress

De beste WordPress chat plugins

wordpress live chat plugin

Wil je graag een live chat functie op je WordPress website? Goed idee! Met een live chat functie op je website kun je makkelijk in contact komen met de bezoekers op je website. In dit artikel vind je de beste gratis WordPress chat plugins.

Lees artikel

Stappenplan om een WordPress website te verhuizen

wordpress website verhuizen

Wil je een WordPress website verhuizen naar een andere server bijvoorbeeld omdat je een andere provider neemt? Een WordPress website is niet heel erg moeilijk en kan op verschillende manieren. Met het stappenplan in dit artikel moet het jou ook lukken om je WordPress website te verhuizen.

Lees artikel

WordPress website in meerdere talen

meertalige website

Een WordPress website moet je na de installatie op een voorkeurstaal instellen. Als je ook bezoekers wil aantrekken die een andere taal spreken en lezen dan kun je je WordPress in meerdere talen aanbieden. Zo kun je één website in verschillende talen tonen.

Lees artikel

WordPress voorbeelden

wordpress website voorbeelden

Op zoek naar een WordPress website voorbeeld ter inspiratie of om te zien wat voor website je met WordPress kan maken? Ik heb verschillende inspirerende WordPress websites in verschillende categorieën voor je opgezocht zodat je een idee krijgt wat voor soort websites je allemaal met WordPress kan maken. Lees snel verder om de verschillende inspirerende WordPress voorbeelden te bekijken.

Lees artikel

Beste WordPress cache plugin

beste wordpress cache plugins

De snelheid van een WordPress website is belangrijk om je bezoekers een goede gebruikerservaring te geven en voor Google. De basis voor een snelle website is goede webhosting en een goed gecodeerde website. Maar er valt op verschillende manieren nog extra snelheid te behalen door gebruik te maken van een cache plugin. In dit artikel vind je een overzicht van de beste WordPress cache plugins.

Lees artikel

Gratis WordPress themes? Let op de volgende zaken!

gratis wordpress theme

Stel dat je een WordPress website wil maken maar je budget is niet erg groot. Wat doe je dan? Waarschijnlijk ga je op zoek naar gratis WordPress themes. En alhoewel een gratis WordPress theme helemaal geen slechte keuze hoeft te zijn, zijn er wel een aandachtspunten waar je op moet letten bij het kiezen van een WordPress theme.

Lees artikel