5 soorten websites die je met behulp van WordPress kunt maken

Home » Blog » WordPress » 5 soorten websites die je met behulp van WordPress kunt maken

De tijd dat je met WordPress alleen maar een blog kunt maken, ligt ver achter ons. Het systeem heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een systeem waarmee je veel meer soorten websites kunt bouwen. Benieuwd wat voor soort website je allemaal met WordPress kunt maken? Lees het in dit artikel.

WordPress als blog

Met een blog is het allemaal begonnen en WordPress is hier uitstekend geschikt voor. Of je nu een blog op wordpress.com begint of een eigen gehoste blog op een eigen server, het is zeer eenvoudig om op te zetten en om mee te werken. Door de goede structuur is het ook eenvoudig om een overzichtelijke blog te maken die goed gevonden wordt in Google. Voor bloggers zijn er diverse (gratis) WordPress themes beschikbaar.

WordPress als fansite

Met diverse themes die speciaal voor fansites gemaakt zijn, is het een fluitje van een cent om met WordPress een fansite website te bouwen.

WordPress als portfolio website

Voor professionals die graag hun werk online wil tonen, is WordPress een prima oplossing. Kies één van de vele themes die geschikt is om een portfolio website te bouwen en je hebt binnen no-time een professionele portfolio website.

WordPress als bedrijfswebsite

Eén van de populairste oplossingen is een WordPress bedrijfswebsite. Bijna elke ondernemer en bijna elk bedrijf bouwt tegenwoordig de website in WordPress. De reden laat zich eenvoudig verklaren:

  • WordPress is gratis en licentie vrij
  • WordPress is populair, er zijn veel aanbieders die een website voor je kunnen maken
  • De prijzen voor ontwikkeling zijn laag
  • Een WordPress website kan er professioneel uitzien, is goed aanpasbaar aan de wensen van de klant en doet het goed in de zoekmachines

WordPress als webshop

Wist je dat je met WordPress een professionele webshop kunt maken? Met de gratis plugin WooCommerce tover je WordPress om in een professionele webshop. Met diverse extra plugins kun je online betalingen, verzenden en diverse marketing acties toevoegen.

Gerelateerde berichten

Plaats een reactie